martes, 5 de mayo de 2009

Els Pets, a l'Acampada Jove 2009

martes, 5 de mayo de 2009
L'escenari principal de l'Acampada Jove, que se celebrarà els propers dies 16, 17 i 18 de juliol a Montblanc, acollirà un dels grups de pop rock català més reconeguts, Els Pets. Després de la suspensió de l'actuació de l'any passat d'Els Pets a l'Acampada Jove, en aquesta nova edició el grup de Constantí no faltarà a la cita musical per excel·lència dels Països Catalans. Concretament, la seva actuació es realitzarà la nit del dia 18.

Els Pets, un dels clàssics de l'Acampada Jove, no podien fallar dues vegades seguides a la cita. I menys, tenint en compte, que aquest any el grup de rock català està duent a terme la gira "Els Pets Fan Soroll". Amb la capacitat de reunir en un mateix concert diverses generacions, Els Pets són ja, després dels seus 24 anys d'història, un dels grups més importants del rock de casa nostra. Sens dubte, la d'Els Pets serà una de les actuacions estrella d'aquesta Acampada Jove 2009 que tindrà lloc en terres montblanquines.

La primera nit del festival
La Gossa Sorda i Strombers són els grups encarregats de donar el tret de sortida al festival políticomusical de referència als Països Catalans. En la primera nit del festival, actuaran també els grups Kayo Malayo, sonAson i Costo Rico.

El director de l’Acampada Jove, Gerard Coca, ha destacat “l’alt llistó amb el qual començarà el festival políticomusical de referència entre el jovent del país”. Coca assegura que es tracta “d’una aposta clara i directa pel foment de la música en català i dels grups d’aquí”. De fet, la totalitat dels grups que actuaran en la primera jornada del festival són dels Països Catalans.

5 comentarios:

Francesc dijo...

Una gran notícia. El Pets continuen sent un dels millors grups que tenim. A mi m'encanten i després de tant de temps ja s'hi comença a sumar la nostàlgia també que provoquen certes cançons.

Noelia Silvero dijo...

Cuanta raó!! I com xalarem a l'Acampada!! :):):)

Us deixo aki una miketa d'una cançó k és tristota però m'encanta:

Cap al vespre és quan
Estàs com a cansat,
I no saps el que fer i et quedes fixat
I et trobes molt sol i el soroll s'esvaeix,
I mires al carrer
I no hi ha gaire gent,
I canvien els sons
I tot sembla més mort.
I vols cridar ben fort
Que n'estàs fins als collons
Cap al vespre estàs trist, i no saps on anar
I et prepares un Whisky
I no te'l pots acabar
I t'encens un cigarro sense ganes de fumar
i l'apagues aviat i et tornes a axiecar
i de sobte tens por
de sentirte tan buit...

Alba dijo...

Molt bona notícia!! I per cert, aquesta cançó és preciosa... Noelia, ja se sap el programa complet dels 3 dies? On el puc trobar?? M'agradaria saber si comptarem amb Miquel Abras, encara no l'he vist mai en directe i m'encantaria!! Gràcies!

Noelia Silvero dijo...

Alba, encara no se saben tots els grups que vindran. Els van dient a compta gotes! A part dels que he dit aquí sé que venen Betagarri, Los delinquentes i Dr Calipso. Et passo la web de l'Acampada on van penjant notis:

http://www.acampadajove.cat/node/73

A mi també m'agradaria que vingues Miquel Abras. M'agrada bastant! A vere si hi ha sort! ;)

La Familia Menta dijo...

Ai com xalaràs, bandida! ;D Si puc, vindré aquest estiu >.<

Publicar un comentario

 
Amb un euro a la butxaca. Design by Pocket