martes, 7 de abril de 2009

Tragèdia a Itàlia

martes, 7 de abril de 2009

Itàlia passa per uns moments durs. 207 morts, 17 persones sense identificar; 100 ferits greus i 15 desapareguts. Aquestes són les tràgiques xifres que ha deixat, de moment, el fort terratrèmol que va sacsejar ahir el centre d'Itàlia. A més, es calcula que unes 50.000 persones s'han quedat sense casa.

Segons podem llegir al diari Avui, fonts dels serveis d'emergència han assenyalat que des de que es va registrar el terratrèmol més fort dilluns, s'han captat 300 moviments tel·lúrics de diverses intensitats. Les sacsejades més fortes, de 3,6 i 4,7 graus a l'escala de Richter, s'han registrat avui a la ciutat de L'Aquila.

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, s'ha traslladat aquest matí fins a la zona afectada per actualitzar el balanç del sisme, que va assolir una magnitud de 6,3 graus. Berlusconi ha decretat l'estat d'emergència a tot Itàlia.




3 comentarios:

La Familia Menta dijo...

Que fort de Berlus s'hagi negat a rebre ajuda internacional... Això trobo que és molta xuleria per part seua i molta irresponsabilitat davant dels ciutadans. En fi, tots estem amb Itàlia, i esperem que el balanç no s'empitjore encaa més.

Kisses wapíssima!

Alba dijo...

Atenció al que ha dit Berlusconi als damnificats: "Us ho heu de prendre com un cap de setmana de càmping...". Sense paraules. Per llegir més barbaritats, aquí:

http://www.avui.cat/article/tec_ciencia/57974/berlusconi/damnificats/us/ho/heu/prendre/cap/setmana/camping.html

Noelia Silvero dijo...

No sabia k Berlusconi s'havia negat a rebre ajuda internacional! De veritat... em supera!

Alba, ja havia sentit això que ha dit Berlusconi i també em quedo sense paraules... Els hi diu: "seran com unes mini vacances..." Molt fort! Per desgràcia el nombre de víctimes crec que ja ascendeix cap als 300...

Publicar un comentario

 
Amb un euro a la butxaca. Design by Pocket