viernes, 20 de marzo de 2009

Almenys 20 professionals de la informació resulten agredits pels Mossos d'Esquadra

viernes, 20 de marzo de 2009
Batalla campal entre estudiants i Mossos d'Esquadra. Aquest ha estat el resultat de la manifestació contra el desallotjament del rectorat de la Universitat de Barcelona, ocupat des de feia quatre mesos per estudiants que es mostren contraris a l'aplicació del Pla Bolonya.
Tal com informa la noticia, "entre periodistes, fotògrafs i càmeres, almenys 20 professionals de la informació van resultar agredits pels Mossos d'Esquadra. Estaven treballant i anaven identificats. El Col·legi de Periodistes ha qualificat les agressions de totalment injustificades".
Què opineu de tot plegat?

2 comentarios:

Alba dijo...

L'actuació dels Mossos amb els estudiants va ser brutal, però el que és també molt gros és que professionals de la comunicació també resultessin agredits, quan simplement estaven fent la seva feina. Tot i això, l'informe dels Mossos a Saura, tal com explica avui La Vanguardia, diu que "l'actuació va ser correcta pero no exitosa". I a sobre, una crítica: "els representants de la premsa no van complir les premises per minimitzar els riscos, com per exemple no possar-se entre la línia policial i la de manifestants."

La Familia Menta dijo...

En esdeveniments així, sempre hi ha periodistes que reben. Suposo que, com diu l'Alba, no vigilen prou on es fiquen i buscant més info o lamilor foto s'apropen massa al merder.

Publicar un comentario

 
Amb un euro a la butxaca. Design by Pocket