miércoles, 1 de abril de 2009

Montblanc acollirà l'Acampada Jove 2009!

miércoles, 1 de abril de 2009

Montblanc acollirà aquest any l'Acampda Jove 2009, el primer festival polític i musical dels Països Catalans organitzat per les JERC, per on passaran els grups més importants del panorama musical català. Segons un comunicat emès per les JERC, l'Acampada es durà a terme a Montblanc del 16 al 18 de juliol.


Després del pas del Senglar Rock per la vila, Montblanc recupera la celebració d'un important festival musical, per on cada any passen milers de joves. Fins ara l'Acampada Jove es feia a Sant Celoni, després del seu pas per Arbúcies. Ara arriba a Montblanc.


L'acte de presentació del festival es farà aquest dimecres, a les 12 del migdia, al saló de plena de l'Ajuntament. Hi seran presents Jordi Albalat, regidor de Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament de Montblanc; Josep Andreu, alcalde de Montblanc i Gerard Coca, portaveu nacional de les JERC.





Sens dubte, aquesta és una gran noticia per a tots els montblanquins i montblanquines! Ara només falta que torni el Senglar Rock un altre cop! ;)

5 comentarios:

La Familia Menta dijo...

Com se nota que ets una fan del rock català ;D M'alegro per Montblanc ^^

Francesc dijo...

És una bona notícia per Montblanc ;)

Alba dijo...

Quina bona notícia! Espero que ens mantinguis informats de tot! Sobretot de quins grups hi passaran...

Oscar Ramírez dijo...

Em sembla una bona notícia per Montblanc. Aquests esdeveniments difonen la realitat dels municipis on se celebren i deixen diners als comerços de la zona.

Noelia Silvero dijo...

I tant que us mantindré informats!! Això està fet! Crec que el dia de Sant Jordi diran els grups que venen! ;)

Publicar un comentario

 
Amb un euro a la butxaca. Design by Pocket